kürt sorunu

freagl dreams
guncellenen kurt sorunu gecmisle cok bagi olmayan sadece turkiyeli kurtlerin talepleri ve savasimidir lakin yinede tarih bilgiside bunyelere aydinlanma getirecektir. kurtler zaman icinde somurulmus turk devletinin emperyalist pazarliklarinda oyuncak edilmis ve bir devlet politikasi olarak cagin gerisinde birakilmistir.

(kiz cocuklarini okula gondermeyip, sonra da "devlet bize bakmiyor, kalkindirmiyor" demek de dusundurucu ve hatta komiktir otesi biseydir.exfreak)

bu dusunceye katilmak mumkun degil nedeni ise bu cahil kalmis bir toplumun olasi yapacagi bir seydir bilinirki ataturk devrimlerinden once anadoluda kizlar egitim alamazdi yani bir yerde ataturkun yaptigi en guzel olusum koy enstutuleridir lakin oda asagilik sag politikalarla kominist yetistiriyor bahanesiyle kapatilmistir. sunuda ekliyeyim bir milleti kasitli olarak cahil birakirsan bu gelecekte sana sadece kan ve goz yasi sunacaktir abdullah ocalan gibi bir cok insan da devlet tarafindan kullanilmistir bunuda boyle kabul etmek gerekir. bu ulkede rumlarin ermenilerin haklari kadar haklarida olmalidir bizden olanlarin ezilmesi bizden olmayanlarin yuceltilmesi utanc vericidir. bizim bizden baska dostumuz yoktur ve kurtlerde bizdendir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol