kiraladigi ata tecavüz eden mühendis

walide sultan
bir muhendisin, ukte-fantezisini gerceklestirdigi esnada, fantezi yapilan atin sahibi tarafindan yakalanip rezillik boyutuna ulasmis olan bu haber, batida da yankilanmis ve satirlarin sahibi bu bilgice olayin gercek olup olmadigi, yabancilar tarafindan sorulmustur.
bu toplumda yasayan insanlarin sado-mazo anomalitesinde olan tipleri, at yerine insan olan sex partnerlerine; eyer, uzengi ve kayis gibi aletler baglayarak, bu eylemi gerceklestirmektedirler. toplumun normal bireyleri ise; hayvan haklarina olan bagliliklarindan, bu fantezinin hayvanlarla olmasi ihtimalini akil ve dimaglarina sigdiramamaktadirlar.
bu haber soruldugun da, henuz haber hakkinda herhangi bir bilgisi olmayan bilgic; hatirlayip, haberin dogru olabilecegine kanaat getirmis;
bizim toplumumuzda, sado-mazo hareketlerin pek yaygin olmadigini, dolayisiyla bu sekil fantezisi olan insanlarin bu imkanlara sahip olamadiklari icin, insan degil de hayvan sex partneri kullanarak bunu gerceklestirmis olabileceklerini, kullanilan vasitalar farkli olsa bile bu eylemin, ayni ahlaki sonuca goturecegi yonunde, nacizane fikir beyaninda bulunmak zorunda kalmistir.
ve bu cok cirkin olayin, bu aciklamadan sonra, onlara daha makul gelmesi saglanmistir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol