ithilquessir

376
sürekli takıldığım bir forum sitesinden bunaldığım zamanlarda, bir muzik muhabbeti sayesinde msn listeme eklediğim güzel insandır..

ona artık ’’sıkıldım bu gereksiz muhabbetlerden hep çoluk çocuk’’ dediğimde ’’kolayı var baba gel seni bilgi sözlüğe alalım’’ demişti..hiç düşünmeden kabul edip üye oldum..henuz ilk günden 60 a yakın entry yazmama ’’oha kassan bu kadar’’ olur demişti..tabi o zamanlar sol frame sikici bünyeler yoktu haliyle bir günde 60 mesaj fena kasmak sayılıyordu.

sonrasında ise sözlük sayesinde daha bir ısındık birbirimize nadirende olsa muhabbet ediyorduk. lakin boş muhabbetler değildi bunlar bir şeyler üretiyorduk, yeni fikirler çıkıyordu muhakkak..

376- hacı süper bi fikir geldi aklıma..paranın amoga goyacam

ithilquessir- nedir baba ?

376 - msn 8.0 uyumlu vibratör ve penisler..nasıl ama ?

ithilquessir- hauhauhauahauh hastır lan..


böyle günler geçiyor, gözümdeki değeri her geçen gün tavan yapmaya devam ediyordu..son zamanlarda ise msn ya da sözlükte gözümün aradığı insanlar listesinin en tepesine postu sermiş yüce insan olmuştur..
birlikte tatil planı yapacak kadar ısındığım, muzik zevkine hasta olduğum, insanlığına ise imrendiğim esaslı dost.

götümün kıllarının kadayıf olduğu zamana kadar yaşarsam eğer, her daim muhabbetimin devam etmesini umut ederim.ve; o zaman bana bilgi sözlük sana ne kazandırdı diye sorulduğunda tereddüt etmeden ithilquessir diyeceğim..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol