independence ın diktatör gibi davranması

independence
bu ba$lik altina yazmayacaktim.cok siktim di$imi ama dayanamadim.kan damarda deli akiyor bir kere ne yapalim.dayanamiyorum.

independence’nin diktator gibi davranmasinin sebebi yazarlarimizin sebepsiz yere ucurulmasi olarak betimlenmi$.oysa ben hatirlarim ki bilgi sozluk airlines ba$ligi altinda u$enmeksizin her ucurulan yazarin nicki ve ucurulma sebebi bir bir yer almaktadir extrem durumlar haricinde.

"independence in diktator gibi davranmasi" $eklinde hali hazirda hayatina devam eden ba$lik aslinda ilk ba$ka "independence in dikdator gibi davranmasi" $eklinde acilmi$ti.yani hem "independence in" kelimesi ile "dikdator" kelimesi arasinda bir yerine iki adet bo$luk vardi hem de "diktator" kelimesi "dikdator" $eklinde yazilmi$ti.bu ba$ligi da duzelten "diktator gibi davranan independence" in bizzatihi kendisidir ne gariptir ki.

diger bir konuya gelince.hic kimse hic kimsenin houston mesajla$malarini okuyamamaktadir.bu sebeple de kimsenin ucurulmadan once defalarca, saatlerce ve hatta gunlerce uyarilip uyarilmadigini kimse bilmez, bilemez.eh bu durumda da "yazarlarimizin sebepsiz yere ucurulmasi" turunde bir cumle tum gecerliligini yitirmektedir.

ote yandan bu ba$ligin ve ba$ligi acan ki$inin halen sozluk icerisindeki hayatlarina devam edebilmeleri ve ba$ligin acilmasina sebep te$kil eden ki$inin halen kendi kimligi ile sozluk icerisinde bulunabilmesi independence nickli a$agilik adamin diktatorluge ne merakli bir insan oldugunun en buyuk ve en somut kaniti olsa gerek.

aslinda asacaksin independence ve turevi insanlarin uc be$ tanesini taksim meydaninda, bak bakalim bir daha diktatorluk hayalleri pe$inde ko$turabiliyorlar mi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol