chat dili ve edebiyatı dersleri

31subat
gonul isterdi ki burada uzun uzun yontma chat devri, cilali chat devri, ilkchat, ortachat, yakinchat gibi butun chat devirlerini ayrintilariyle ilimsel irfansal inceleyelim, feyz alalim, kutsal chat isiginin aydinliginda yuzlerimizin nurlara garkolmasini hep beraber takip edelim. amma velakin bu tur genis konularla siz genc dimaglar uzerinde hasarlara yol acmak ve pop kulturunun gecici temasa zevkleri ile hallaclanmis hucrelerinize boyle ansizin derin kultur ogeleri enjekte ederek bunyelerinizin harap ve bitap dusmesine sebep olmak istememekteyim. o sebeple gunumuz chat dunyasina donerek derslerimize devam edelim.
gelisen teknoloji ile hayatimiza giren kameralar (chat dili ve edebiyatinda adi kisaca cam olarak anilacaktir) vasitasiyla artik insanoglu chatlestigi hatun kisiyle yuzyuze gorusebilmekte, bu buyuk nurani gelisme esiginde icsel hezeyanlarini daha iyi aksettirebilmektedir. cam (kamera) chatten birileriyle kaynasmak ve hak tealanin inayetiyle halvet olmak isteyen her insanoglunun sahip olmasi gereken alet ve edevattan birisidir. is bu sebeple mutlaka bir cam edinmeli ve nickinizin kenarina da bunu belirten bir isaret koymalisiniz. ornek nick soyledir:
astsubay25_cam
iste yuce ordumuzun degerli neferlerinden birinin hatun kisiyi kamerali chat yapmaya cagirmak icin sectigi harikulade bir nick ornegidir bu nick. sadece bir nick secimiyle hem yasini, hem meslegini, hem de sahip oldugu kamerasini acik etmistir. bu konular uzerinde ayrica konusulmayacak, vakit kaybedilmeyecek, direkman konuya girilecektir. chat gibi nurani bir nimetten faydalanmak isteyen insanoglu icin bundan daha iyisi yoktur. yuce peygamberimiz hz_muhammet_sav bu konuda soyle buyurmuslardir: "zorlastirmayiniz, kolaylastiriniz".
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol