donald trump

meekma
q anon diye bişey var.. anlatması çok uzun.. amerikan sistemi içinde iyiliğin tarafında olan birileri varmış onlar mücadele ediyorlarmış falan felan.. sosyal medyada şurada burada organize olan bir sürü fanı var.. çook uzun hikaye.. bana dezenformasyon gibi geliyor ama kendiniz bakın derim.

her neyse bu q anoncuların ta 2017'den beri söylediği bir motto var.

"Ten days of darkness" diye..



meali 10 gün karanlık sonrası aydınlık filan gibi bir şey..


trump beyin ölümden dönmesi efsanesini daha önce aktarmıştım..

bi de simpsons var malum




bir de seçimler yaklaşıyor o da malum.. sapık dede joe biden dökülüyor.. kafa filan gitmiş durumda artık. trump ne bok olduğu belli olmayan bir adam.. nedir bu durum tiyatro mudur onu bile kesin söyleyebilecek bir allah'ın kulu var mıdır şu dünyada bilemiyorum.

biden'in başkan yardımcısı adayı kamala harris var. yapmacıklar yapmacığı bir şahıs.. onu da şeetmiştik sekiz on entiri önce..

normal şartlarda biden'ın en ufak bir şansı yok bence.. zenciler arasında bile acaip oy kaybediyor.. trump kitlesi ise çok coşkulu. kazanacaklarına kesin gözüyle bakıyorlar..

ama fakat bir "mektupla oy kullanma" mevzusu var ki ömür. demokratlar muazzam hile yapıyor bu işle.. şimdiden boku çıktı, muhtemelen seçim günü ortalık yıkılacak.. genel beklenti seçim sonuçlarının kesinleşmesi haftalara yayılacak şeklinde. e bu kadar şaibe olup bu kadar sıkıntılı bir seçim süreci yaşanınca ne trumpçular ikna olacak ne öbürleri..

e nolcak o zaman? ver elini kaos.. gibi gözüküyor..

bilemiyorum dostlar.. ambarika'yı iyi takip edin derim. bir şeyler başlayacaksa oradan başlayacak.

edit: simpsons şeysi feykmiş yeğenim uyandırdı sağolsun titizler titizidir.. siz de bilin. bana da ders olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol