wuhan virüsü

meekma
bu insanlar niye dans ediyor?


EDİT: Oha amına koyim.. youtube videoyu anında sildi.. totaliter piçler



şu videoyla idare edelim




çok ciddi soruyorum.. güya milyonlarca insanı öldürebilecek bir hastalık var, güya hastaneler hastalarla dolup taşıyor, güya sağlık çalışanları kendilerini feda eden kahramanlar, ölüme yürüyen korkusuz arkadaşlar .. e o zaman niye böyle neşeli neşeli dans ediyorlar?

bunların bakmaları gereken hastalar yok mu? çok mu komik böyle bir felaket? çok mu vakitleri var?


dans ediyorlar.. çünkü onlara bu söylendi.. dünya genelinde yürütülen psikolojik operasyonun bir parçası olarak bu yılışıklıkları görüyoruz..

büyük patronun bir ismi de şiva da ondan.. kozmik dans şivası



şiva dediği yıkım tanrısı oluyor.. geliyor böyle gevşek gevşek danslar filan yapıyor.. ortalığı yakıyor.. çok seviniyor filan insanlar ölünce..

cern diye bir yer biliyorsun di mi?

süper bilimsel, dogmalardan uzak, doğal olaylara doğaüstü sebepler aramayan adamların bilim şeysi cern..


bak bahçesinde ne var


eee ne işi var bilimsel bir kuruluşta dini bir simgenin?..

vakti zamanında ekşi sözlük denen lağım çukurunda da yazmıştım bunu gelen en eli yüzü düzgün cevap şöyle bir şeydi.. efendim hindistan çok yardım etmiş cern'in kuruluşuna, sonra da hediye etmiş bunu, cern'deki abiler de kıramamışlar, mecburen şiva heykelini alıp milyar dolarlık tesinin ortasına dikmişler...

melih gökçek dinozor heykeli verse onu da dikeceklermiş demek ki.. hayır yani mesele milyar dolar vermekse melih de verir o kadar parayı.. fazlasını verir.. başkasının parasını saçtığı için dert etmez.. yakışmaz mıydı bir pilastik dino o bahçeye.. hem daha bilimsel..

ayıp olmasın diye bilimsel bir kuruluşun bahçesinde dini bir simge varmış..

çok acı bir gerçek ama cidden bu kadar salak insanlar var lan.. bu gerizekalılarla aynı dünyayı paylaşıyoruz ve salaklıklarıyla devasa bir yük oluşturuyorlar insanlığın üzerinde.. belki de asıl sorunumuz budur yani..

her neyse tatava yapmadan neyin ne olduğunu yazalım.. neye inanıp neye inanmadığını bilemem ama mesele özetle şu; şiva/yıkım tanrısı/iblis her ne isim verirsen ver hapsedilmiş durumda.. şiva'nın müritleri de heykelin arkasında gördüğün kapıyı açıp insandan nefret eden bu varlığı dünyaya salmak istiyorlar.. nedenini niyesini sorma .. çoook uzun hikaye..

götten uydurma virüsle başlatmaya çalıştıkları kıyım budur.. dediğim gibi senin neye inanıp neye inanmadığının bir önemi yok.. onlar inanıyor. onlar inandıkları şey için her türlü pisliği yapmayı göze almışlar..

yıkım başladığında süpriz olmasın..




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol