29 nisan 2020 antalya korona zirvesi

akillibirdeli
Öncelikle değerli kurucumuz independence'e ve sözlük sakinlerine selamlarımı ileterek kralların geri döndüğünü bildirmek isterim. (bkz: Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar krallar geri döndü)

Evet, mustaitbiradam ile bir kez daha gerçekleştirdiğimiz bir zirveyle karşınızdayız. Canına yandığımın dünyasında sanki yaşanacak bir hayatımız varmış gibi bir de ırkını gondiklediğimin koniçivalılarının yediği bok püsür yüzünden çıkan virüs belasına gömüldük. Bu süreç mustaitbiradam ile planladığımız tüm sosyal, kültürel, felsefik, spesifik ve sportif faaliyetlerimizi baltalamış olsa da Giresunlu Tiktokçu lavuktan feyiz alarak "Türküz biz Türk. Corona, sen mi büyüksün biz mi?" düşüncesiyle virüse meydan okuyup tam teçhizat kendimizi yürüyüşe vurduğumuz zirvedir.

Bu zirvede yine çeşitli saykoluklar, hayaller hayatlar ikilemleri, aile evi terörü, hayat kaygıları, varoluşsal sancılar, Hikmet abi, Yusuf abi, Arap Turan üçlemeleriyle birtakım troll fikirler, söylemler ve eylemler vuku bulmuştur.

Dipnot: Bu zirve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir.
Dipnot 2: Bu zirve 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilere armağan edilmiştir.

Arap Turan kim mi?
O tanıtır kendini size yarın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol