siyanür

meekma
başka işlerin yanında intihar etmek için de kullanılan bir kimyasal.

matbaa filan işleriyle uğraşanların bildiği bir renk vardır. cyan. turkuaza benzeyen bir renk. cyanobacteria diye bir şey var. doğada bulunur. suları zehirler ama ilginç şekilde zehirlenmiş su çok güzel bir renk alır

https://www.google.com/search?q=cyanobacteria&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0-cyPre_lAhVHyKYKHVaTAiUQ_AUIEigB&biw=1600&bih=757

klasik yöntemlerle intiharlara gelecek olursak örneğin 2017 yılından silivri emniyet müdürü hakan çalışkan'ın intiharı var.

https://www.karar.com/guncel-haberler/son-dakika-silivri-ilce-emniyet-mudurunun-olum-nedeni-belli-oldu-intihar-557426



ama o iş biraz çetrefilliymiş meğer... süleyman soylu'ya kadar uzanmış filan.. süleyman soylu var ya hani "uyuşturucu satıcılarının bacaklarını kırın" diyen bakanımız.


http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/970169/emniyet_mudurunun_intihar_dosyasi_bakan_soylu_ya_uzandi.html


ben bugüne kadar bacakları kırılan bir uyuşturucu satıcısı duymadım ama dediyse yapar sayın bakan, niye yapmasın icabında.

konuya dönelim siyanür. doğada da gayet bulunan bir madde. yanisi cinnet intiharlarını önlemek için siyanürün yasaklanması filan gibi zeka 5 çözümler işe yaramayabilir. lafın gelişi..

alternatif olarak bazı arkadaşlarımızın şeytana tapmaktan vazgeçmesini öneriyorum. belki o şekilde intiharlar azalabilir. allah'tan ümit kesilmez.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol