ekşi sözlük koru hastanesi ilişkisi

independence
gecmisten gunumuze olan gelismeleri aciklayayim, ucu acik bir sey kalmasin.

oncelikle eksi sozluk yetkilileri hakkimda iki ayri dava acti.

1- ticari kanuna muhalefet(haksiz rekabet zimbirtisi)

2- 100 bin tl lik tazminat davasi.

e hani soylenilenler yalandi, belgeler sahteydi bir seylerdi? belgeler iddia edildigi gibi sahte ise evrakta sahtecilik davasi acilir degil mi? oysa arkadaslar bilgi sozluk'un eksi sozluk ile ticari anlamda rekabet ettigi ve haksiz rekabete yol actigi konusunda dava acmislar. bugun davaya katildim ve 500tl lik bir para cezasi aldim. dürümcü kanzuk isteseydi ben kendisine 1500tl lik lokum ismarlardim nusret'te, malum sever nusreti de lokumu da.

sen kalk yazilanlari yalan olarak nitelendir, belgelere sahte de ama evrakta sahtecilikten yahut iftiradan falan degil de haksiz rekabetten dava ac. ustelik reklam bile olmayan bir siteyi ticari anlamda rakip gorerek ac bu davayi. avukatlari da elinde bir cd ve flash disk ile gelmis, yanimda diyor ki "bilgi sozluk'te reklam var, dolayisi ile bilgi sozluk ticari bir müssesedir."

benim 15 senelik sitemde reklam var ama bundan benim haberim yok, garip.

tazminat davasi da markayi zedelemekten sanirim. yani eksi sozluk markasini zedelemisiz gerceklerle. onun da 100 bin tl lik bir davasi var ama sonuc cikar mi bilmiyorum, onu da kasim ayinin basinda ogrenecegim iste.

ozetle sevgili okur, eksi sozluk yine yalanlarinda bogulmak zorunda kaldi. belge sahte dedi, yazilanlar yalan dedi ama haksiz rekabetten dava acti. bir de dava asliye kaleminde goruldu, yani kendimi ifade edebilecek durumu izah edebilecek ortam da yoktu, ona ragmen 500tl lik ceza aldim. durusma salonunda gerceklesecek bir davada o cezayi da almam mumkun olmazdi.

ceza almis olmama ragmen hakli olmanin rahatligini yasiyorum su anda. kendileri utaniyor mu acaba diye dusunecegim ama sonra bir gulme geliyor, dusunemiyorum bile.

tazminat ile alakali bilgileri de gunu geldiginde detaylandiririm.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol