game of thrones

galahad
S08E04 izlemiş bulunmaktayım. Önceden de dizinin son sezonda çöküşe geçip, efsane olmayı başaramayacağını yazdık. Artık bu saatten sonra son iki bölümde ağızlarında kuş tutsalar da dizi tarihine kestane olarak geçecekleri gerçeğini değiştirmeyecek.

Öylesine göze batan, rahatsız edici ve aceleye gelmiş, mantık hataları var ki söylemeye kalksan başında tel kalmaz. Yani elindeki hikaye çabucak bitirilip, final yapacak kadar kısa bir hikaye değil. Bu dizinin nerden baksan en az 10 sezon sürmesi gerekirdi. İlk sezonlardan bu yana altyapısı hazırlanmış onlarca karakter olmasına karşın, son sezonda hepsini olduğundan başkası gibi gösterip bir an önce bitirmeye çalışmaları aşırı derece göze batıyor... kaliteli diyalogları zaten geçtik, adamların derdi şu 6 bölümde kaç tane cgı sığdırsak, kaç tane boş bakış sığdırsaktan öte olmadığı için mantık hataları kaçınılmaz oluyor.

Öyle veya böyle ben dahil milyonlarca insan dizinin son iki bölümü izleyecek. Yine beğenmeyip sövecek olsak da çoğu kişi ilk sezonların hatrına veya kitabın hürmetine izler. Ama insan bunca sene takip ettiği bir dizinin böylesine boka sarmasını sindiremiyor.

Tanım : ulan game of thrones diye bir dizi geldi geçti diyecek iken, bir an da game of thrones çok bozdu goygoyu yapılması muhtemel hbo dizisi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol