avengers endgame

babayorgun
öncelikle bu tarz filmleri izleyen veya seven bir insan değilim. arkadaşımın zoruyla, dün vakit geçirmek amacıyla sinemada izlemiş bulundum.
alt kısımda spoiler olacaktır, ona göre okumayı bırakabilirsiniz. izleyenlerle bir tartışma yapabiliriz.

--- spoiler ---

natasha geçmişteki haliyle filmin son kısmındaki savaşa geri gelebiliyorsa, iron man geri gelemez miydi? burda sanırım işin içine duygusallık katmak istedikleri için iron man'i feda ettiler. madem geçmişe gitmek bu kadar kolay, bence iron man'de geçmişten geleceğe gidebilirdi.
ayrıca captain america, filmin son sahnesinde geçmişe gitti ve geleceğe yaşlı olarak geri geldi. hatırlarsanız nebula savaştayken geçmişteki haliyle ordaydı. captain america bence geçmişte kalmalıydı. tamam taşları oraya bırakmak için gitti geri geldiğinde yaşlı olması normal derseniz, o zaman diğerleri neden yaşlanmadı? veya hiç geri gelmeseydi, geçmişte kalsaydı daha iyi bir son olurdu.

--- spoiler ---

filmi genel olarak beğendim. dediğim gibi bu tarz filmleri takip eden biri değilim. belki de geçmiş filmleri izleseydim, filmi daha iyi anlayabilirdim. o yüzden sadece eğlencesine ve aksiyonuna göre değerlendirdim. aklımdaki soru işaretlerini de yukarıya yazdım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol