days gone

galahad
Avengers end game'den 1 gün sonra piyasada yerini alacak playstation 4 exclusive oyunu. Aynı zamanda Nisan ayının, benim için dolu dolu geçmesini sağlayacak oyundur.

Şimdi ilk bakışta standart bir zombi-açık dünya oyunu gibi görülebilir. Bu tarz oyunları da çok gördüğümüz aşikar.

Bu oyunun en büyük farkı sony gibi firmanın arkasında oluşu. Yapımcı bend studio yıllardır 3a düzeyinde oyun yapmıyordu. Ama geçmişe baktığımızda ps2'de satış rekorları kıran syphon filter gibi seriyi hatırlayınca, bend studio'nun tecrübesi veya gerçekten bu işin altından kalkabilir mi gibi sorular anlamsız kalıyor. Oyuncuların güveni tam ama ondan önemlisi sony gibi seçici firma güvenmiş.

Ayrıca oyundan ciddi bir hikaye beklentisi var. Yapan adamlar ubiosft falan olsa derim ki öylesine bir hikaye koyarlar, ne olduğunu bile anlamazsınız. Ama iş sony olunca, o duyguyu yaşatmak konusunda daha başarılısı yok. Bu sebepten hikaye konusunda da güven tam.

Hikaye konusunda sony oyunlarının gücünü tartışmaya gerek yok.
(bkz: the last of us)

Bekliyoruz bakalım. İyi bir şey çıkacağını düşünüyorum. Neredeyse 1 yıl oldu exclusive oyun çıkmadı. Bunun da acısıyla iyice gaza geldik. Kötü senaryoda en kötü the order 1886'dan bir tık daha iyi olur diyorum. En iyi senaryoda bloodborne kadar.

Paylaşılan tanıtımlardan en beğendiğimi de şöyle bırakayım.


Şarkı ismi : Hell or High Water - Billy raffoul
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol