narcos

galahad
4.sezon dün itibariyle netflix'te yayınlanmıştır.

4. Sezonun ilk bölümünü taze taze izledikten sonra, her sezon üzerine koyan bundan başka dizi var mı diye düşünmeye başladım. Aklıma gelen bir başka örnekte olmadı... Mesela geçen yıl, "Pablo olmadan dizi bitmiştir" diyen avellere 3. Sezonu çok güzel yapıştırmışlardı. Hatta ilk iki sezondan bile kaliteli bir sezonla karşılaşmıştık. Benim, pablosuz olmaz diye saçma bir beklentim zaten olmamıştı.

Ancak...

Pablo'suz narcos olmaz ön yargısına ben de farklı şekilde katıldım. İsteyerek olan bir durum değildi, sadece michael pena'nın bu dizide sırıtacağını düşündüm. Yada alıştığımız amerikan yapımı filmlerde daha çok görüldüğü için bana oynaması garip geldi.

Ama ekibe hem teşekkür ediyorum hem de özür diliyorum. İlk bölüm itibariyle harika bir oyunculuk gördüm. Diego luna beklediğimden çok daha iyiydi. Onun üzerine konuşmak bile gereksiz.

Genel görüşüm;
Bu dizinin geçtiği dönemi, konu ve oyunculuklarını her zaman beğendim. İliklere kadar kaliteli bir dizidir. Hatta izlediğim en iyi 10 dizi arasına da girer.

4.sezon 1. Bölüm hakkındaki görüşüm;
Narcos tarihinin en iyi giriş bölümü.

Ayrıca unutmadan şu bilgiyi paylaşayım. Bu sezonun müziklerini the last of us gibi şaheser bir oyunun müziklerini yapan, gustavo santaolalla abimiz yapıyor. Şimdi gel de bu diziyi izleme.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol