tanrı

galahad
var olduğuna inancım yok. yarattığı düzen adaletli ve eşit değil.

yüzde yüz sağlıklı doğan bir insan ile engelli doğan insan arasında yazı-tura mı atıyorsun ? doğuştan engelli doğan insanı yaşama tutunması için hayal ürünü bir cennete inandırıyorsun. peki neden ?

doğuştan görme yetisini kaybeden insana acı çektirmekten keyif mi alıyorsun ?

benim doğuştan herhangi bir engelim yok ama aşırı derece terleme yani hiperhidroz hastalığım var. bir insan düşünün yaz veya kış farketmeden sürekli el-ayak-koltuk altı- göğsü terlesin. hiç bir istisna yok. tedavisi yok. tamamen genetik şansımdan ötürü bu hastalıkla mücadele ediyorum. ve bunun bana getirisi olarak sosyal hayatım sıfır. bunun yüzünden sınavda istediğim puanı yapamadım. ( ellerimin sırılsıklam olmasından dolayı sınav kağıdını ıslatmaktan korktuğum için)

hiç sevgilim olmadı. yine ellerimin oluk oluk terlemesi yüzünden, hiç kimse ile bırakın tokalaşmayı, tanışamıyorum bile. daha fazla sayabilirim ama bunları yaşayan birini hayal edip tanrıya neden diye sorabilirsiniz.

ikinci olarak doğuştan bademciklerim problemli. yaşım 22 ve hayatım boyunca boğazımda iki adet yumruk ile yaşadım. her sabah inanılmaz boğaz ağrısı ve balgam sorunu yaşadım. gün içinde nefes alamamak gibi sorunları da ekstra var... evet belki bademcikleri alma şansımız var ama şuan ki haliyle eğer alırsak daha kötüye gidebilme şansı var. yani değneğin iki tarafı da boklu. ama tanrımız beni seviyor. bana acı çektiriyor, çünkü sınavım böyle değil mi ?

yine kabul ediyorum bu iki hastalığı yaşamayan için hafif veya abartı gelebilir. tabii ki çok daha kötü hastalıklar var, zaten anlatmak istediğim doğuştan bazı insanlar ömrünü mahvedecek hastalıklarla doğarken niçin başka insanlar yüzde yüz sağlıklı ?

madem bizim sınavımız böyle, ben zor sınava girmek istemiyorum kardeşim. beni yaratırken neden sormadın ? bize seçme şansı vermedin, karşılığında ömür boyu çekeceğimiz hastalıklar verdin.

varlığına inanmıyorum, ama varsa cehenneminde yanmaktan onur duyacağım. sağlıksız doğmasına vesile olduğun her insan senden nefret ediyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol