dead night

galahad
Dün karanlık zihinler adlı filme gidecektik işimiz çıktı mecburen bugüne erteledik. Bugün ise haftalık sinema güncellemesi olduğunu unutmuşuz, filmi 19:45 ve 22:00 seansına koymuşlar. Üstüne ikisini de dublaj yapmışlar. Normal de 17:15 seansı altyazılıydı ama işte saçma sapan bir değişim uygulanmış. Biz de saat beşte geldik baktık film iki saat ileri itelenmiş...

Ne yapsak diye düşünürken, bari boşuna gelmiş olmayalım ' şu dead night neymiş ya ' dedi arkadaş. Önce kabul etmedim, eve geçelim dedim ama nafile. Arkadaşım korku filmlerine biraz fazla bağlı. Hazır yeni gelmiş girelim diyince kıramadım. Bende ne kaybederiz kafasıyla bastım aldım bileti.

İşte hayatımda izlediğim en berbat, en boktan, en sikik film ile böyle tanıştım.

Film hakkında bir kaç yorumum olacak. Gayet samimi ve genel değerlendirme.

Şöyle ki filmin ilk 20 dakikasında izlediğim en kötü korku filmi ama idare eder dedim belki ileride açılır düşüncesi vardı ama kalitesini ilk dakikalarda şamar gibi yüzümüze vurdu.

Aradan çok geçmeden filmin yarısına geldiğimizde ( hala birbirinden anlamsız konuşmalar, saçma sapan kamera açıları, diyaloglar, ne olduğu anlaşılamayan senaryo ) bu yılın en kötü fimi olacağını düşünmeye başladım.

Film ilerledikçe bu düşünce son on yılın en kötüsü, son yirmi yıl derken bitişiyle beraber hayatımda izlediğim en boktan film olmayı başardı.

Evet filmden hiç bahsetmeden bu kadar yerin dibine sokmuş olmam garip gelebilir. Ama iki yıllık yazarlık kariyerimde biraz olsun, çok değil birazcık bana güveniniz varsa bu filmi ne izleyin, ne araştırın ne de aklınızda tutun. Sizlerden tek isteğim bu filmi gördüğünüz yerde uzaklaşın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol