league of legends

herkonudafikrimvar
1,5 yıldır kesintisiz oynuyordum ama artık oynamayı bırakmaya kesin karar verdim, sebepleri ;

1- takımlar 5vs5 toplam 10 rastgele online oyuncudan oluşuyor. 1 oyun 40 dk sürüyor ve bu 40 dk yensen de yenilsen de denk bir mücadelede zevk almak istiyorsun. çünkü yaklaşık 40 dk az bir süre değil.
Burada oyuncular genel olarak küçük yaştaki, tripli ergen çocuklardan oluşuyor.
Oyundaki en ufak bir yanlış hamleden nem kapıp,takımını yalnız bırakma pahasına oyundan çıkıyorlar. güya oyunu terk edenlere bir sonraki oyunlar için ceza sistematiği var ancak hiç uygulandığını görmedim.tabi 1 kişi oyunun ortasında çıkıncai 4 kişi kalıyorsun ve oyun bitene kadar karşı takım tarafından eziliyorsun.
Oyundan çıkmayan ergenler ise kendi dünyalarına göre bir şeyler ters giderse,feed (besleme) dediğimiz karşı takıma bedava kill (puan) verme, takım oyunundan kopma gibi kendilerine göre triplerle oyunun sonunda yenilmenizi sağlıyorlar. böylece küçük dünyalarında, tanımadığı takım arkadaşlarından intikam almış oluyorlar.

2- Türkiye'de ortalama internet bağlantısı çok kötü. gerçekten oyunun sonunu düşmeden,kopmadan getirebilen insan sayısı da çok az. bu da bir gerçek. biri oyundan düştüğü zaman, yenilmek kaçınılmaz.

3- LOL takımları dengeli kuramıyor. bir çok maçta ya ezerek yeniliyorsun ya da ezilerek yeniliyorsun. başa baş takım kurduğu çok nadir. bu da oyundan soğuttu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol