interaktif sözlükler sıralaması

arsen lupen
herhangi bir hayali entry sayısına göre yapılmayacak sıralamadır. teşekkürler eleştiriler için bende elimden geldiği kadar amacımı anlatayım. bu arada maddi değil sırf ilk 5 büyük sözlük haricinde diğer sözlüklere motivasyon olsun diye bu siteyi açıyorum. zaten ayın başında sıralamayı görünce benim de ne kadar ciddi olduğumu arkadaşla anlayacaksınız :)

bundan önce dijita maden sitesi uyarmama rağmen saçma sapan sadece index sayısını ve alexa tr v globalı koyarak çöp liste yapıyordu. ondan önceki gayet iyiydi ama mayıs ayında bıraktılar blog sitesi olan. onlardan daha iyi olacağız ve gayet şeffaf olacak merak etmeyin.


doneleri zaten gerekli yerlerden alıp bunu yapıyoruz. sizin 'beni sıralamaya almayın' demenize gerek kalmıyor. eğer sizden de doneleri alıyorsak zaten giriyoruz. siz istemeseniz de sıralamada oluyorsunuz çünkü bizim amacımız her güzel sözlüğü almak. ondan inci sözlüğü de ilk kez biz alacağız. resmi bir sözlük ve interaktif gayet. neden almayalım ki? hakkediyorlar.

diğer siteleri bilemem lakin bizim yapacağımız sıralama iyi okunduysa x başlık yok o başlık 1000 entry falan fistan olmayacak zaten. bunlar fazla uzatmaya gerek olmayan mevzular ve açıkçası cevap pek tatminkar değil.

ben tekrar yazayım belki okursunuz:

toplam entry sayısı
alexa türkiye ve global sıralaması
Global Rank Değişimi
index

olacak.

sonraki aydan itibaren de Toplam Tanım Sayısı'nın yanına Aylık Girilen Toplam Entry sayıları da eklenecek.

özetle çok uzattım biliyorum bitireyim kendimi tekrarladığımı fark ettim:

böylece gayet şeffaf ve gerçekçi bir sıralama olacak. sizin 10 yıldır bu sıralamaya girip girmediğiniz dolasıyla beni ilgilendirmiyor. lakin bilgi sözlüğü de bizler sıralamaya alacağız. bu eski olduğunuzdan değil sakına yanlış anlamayın sıralamada yer almayı hakkettiğiniz için alacağız.

söylediğiniz doneleri nasıl yapacağız? kimse yapamamış bizde yapamayız, kaç entry girilmiş ya da 1000 tane tek yazar mı girmiş, bunları hesaplayamayız çünkü saçma açıkçası. spesifik değil söylediğiniz. toplam entry sayısı ve girilen entry sayısı ile ondan sonraki aylarda farkı ekleyeceğiz ve şeffaf bir sıralama olacak. büyüğe de küçüğe de şans vereceğiz.

özet olarak azıcık insan şans verir yahu :) vurdun öldürdün :d

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol