interaktif sözlükler sıralaması

independence
demek hala bu siralamalar ile ugrasanlar var, ilginc.

bu siralamalari yapanlarin her zaman gozunden kacirdiklari ancak bir türlü de tutar saglayamadiklari spesifik bir konu var.

misal bilgi sozluk 2004 senesinde acilmis, 13 senedir istisnasiz aktif, bunyesinde neredeye acilacak baslik kalmamis. artik konular sadece hayal gucune yahut gundeme dayali.

x sozluk 20 gun once acilmis, henuz sitede akp basligi yok, recep tayyip erdogan basligi yok ne bileyim ekmek basligi yok, dolayisi ile bu basliklara yazilan entryler de yok.

x sozluge giren kisi gunde 1000 tane bile entry yazsa tatminkar bir entry sayisini elde etmesi seneler alacak, dolayisi ile en dogal sekilde x sozukte entry ve baslik patlamasi yasanacak.

bilgi sozluk'te hangi basligi acmaya kalksan hemen hemen mevcut(bir iki baslik bulup bak bunlar yok diye gelmeyin bana), dolayisi ile bilgi sozluk'te oyle şaşalı bir baslik & entry akisi olmayacak eger es zamanli 10k kullanici online degilse.

interaktif sozluk siralamasi yapan siteler bu doneleri hep gozden kacirdilar, kacirmaya da devam edecekler. gerci bu doneler gozonunde bulundurulsaydi da boyle bir liste icerisinde siralama icerisinde yer almayi istemezdik, bu haliyle de istemiyoruz.

tesekkurler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol