recep tayyip erdoğan

harveyspekter
Kendisini, kişiliğini, yaptıklarını genel olarak altında önünde sağında ve solunda imzası olan hiçbir şeyi tasdik etmesem de güçlü bir politikacı olduğunu gerçeğiyle bizleri yüzleştiren şahsiyet.

Genel olarak kendi menfaatleri için ülkeyi b.k çukuruna süreklemiş de olsa hala bir şekilde %50 lik bir kesimi sadece boş konuşmalarla arkasında tutabiliyor. Aklı başında her politikacı yaptıklarının ülkeyi iyice b.ka sürüklendiğinş görse de kimse korkusundan ses çıkartamıyor. Evet bir krallık kurdu, korku imparatorluğu ilan etti ve aklına ne eserse onu yapıyor. Ama unutulmamalı ki adam sıfırdan bir sistem kurdu kendi politikasını yönetti.

Gerçi zaten kimse iyi bir siyasetçi olduğunu inkar etmiyor. Konuşarak insanları etkileyemese(belki kandıramasa da denir) bu günlere gelmeyeceğine hem fikiriz. Ama ben sadece siyasetinden bahsetmiyorum. Uyguladığı politikalar belki ülke adına değil ama kendi adına hem güzel politikalardı. Dini tam işine yarayacak şekilde sömürdü. Halkın aydın kesimini tam lehine olacak şekilde bastırdı. Muhalefeti politikaları ile önce birbirine düşürdü koalisyonu engelledi sonra bazılarını yanına çekti, ki şuan muhalif denen bir şey kalmadı. Medyayı tamamen kontrol altına aldı. Kısaca ülkeyi bu.k edebileceği kadar b.k etti ki buna da devam ediyor ama adam hiçbir şeyden kral oldu. Bana kalırsa bundan bile ders içeriği çıkartılır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol