2017 g20 hamburg zirvesi

meekma
bu yıl hamburg'da düzenlenen toplantı.

trump'ı karşısına alsa 20 dakikada ağzına sıçacak kadar birikimli gençler ortalığı cehenneme çevirmişler. yersen..

kapitalizm çok kötü bi şey bengican bilio musun ekibi de gelmiş.


her zamanki gibi maskeleriyle.. bir bildikleri var ki yüzlerini kapatıyorlar. başka nerden hatırlıyoruz biz bu devlet güdümlü zorroları? ipuç.. baş harfi dee haş..

faşist devlet şöyle işliyor.. bu tip grupları özellikle bakıp besliyorlar. hatta aralarında doğrudan kendi elemanları var.. sonra bunlar gidiyor insanların öfke dolu olduğu ama sinirlerini kontrol edebildiği gösterilere karışıyor..

sonuç



bu görüntüler yine faşist devletin kontrolündeki medyadan bire bin katılarak veriliyor.. üstüne gazzzz mı gazzz haberler.. trump'ın karısı mahsur kalmış...

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-g20-zirvesi-duman-dunya-2480821/
vay amk..


demek melania trump mahsur kalmış.. .tüh tüh.. sikmeseler bari.. mel bacının mahsur kaldığı filan yok, saçının teline zarar gelmeyecek.. şunu haber diye ciddi ciddi yazan medyacının sikkeye sürülecek aklı yoktur. aldığı maaş haram o derece yani..

peki bu kadar pisliği niye yapıyor faşist devlet? limitsiz polis şiddeti kullanabilmek için. faşizmin küflü taktikleri hiç değişmiyor.

dünyanın içine sıçan, ormanları yakan, yenilenebilir enerji teknolojilerini çeyizi gibi saklayan, vergi terörüyle sömüren, hayatında tek bir vida sıkmamış, beceriksiz, aptal, kişiliksiz orospu evlatları yine suyun başında..

bolluk içinde yokluk yaşatıyorlar insanlığa.. hizmet ettikleri akıllı hayvan mutlu olsun diye.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol