madrid

armut
Turist olarak hem burayı hem Barcelona'yı ziyaret eden kişilerin genelde birkaç gün gezip, Barcelona-Istanbul ve Madrid-Ankara benzetmelerini yaptığı şehir. Bu arkadaşlar genellikle yazın uğrarlar bu iki şehre ve 2-3 gün harcarlar.

Ancak bilinmelidir ki doğru benzetme Barcelona-İzmir ve Madrid-İstanbul'dur. Madrid yaz-kış 7/24 canlıdır, gece hayatı Barcelona'yı tokatlar. Şehir merkezinde İstanbul'da yaşadığınız keşmekeşe maruz kalabilir ve zenci satıcılarla pazarlık edebilirsiniz. Ha turistik amaçlı geldiyseniz Madrid'de hayatınızı değiştirecek bir şey göremezsiniz, ancak yaşamaya geliyorsanız kesinlikle mükemmel bir yerdir. Tatile ya da emekliliğinizi geçirmeye ispanya'ya geliyorsanız yallah Barcelona'ya.

Ha bir de şehir merkezinde büyük ihtimalle Bulgaristan'dan göç etmiş ve Türkçe konuşan bir dilenci sülale vardır. Bu arkadaşlar sabahın 6'sında puerta del sol'de toplanıp şehre dağılırlar. eğer Türkçe konuştuğunuzu duyarlarsa abdul kader keita'dan çalım yemiş roberto carlos gibi size yapışırlar dikkat edin.

Not: ve hiçbir yer Ankara'ya benzemez, çünkü Ankara'da i. melih gökçek var.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol