islam

independence
"50.000 yıllık homo sapiens tarihinin başına gelmiş, 1500 yıldır devam eden, gelmiş geçmiş en büyük bela" seklinde buyurulmus;

(bkz: #1133114)

hala ayaginiz tasa takilsa islam'dan bilmekten vazgecmediniz, vazgecmeyeceksiniz.

islama inananlarin buyuk bir cogunlugu "ateizm tü kaka, ateizm basa bela" demiyor, cunku kimin neye ne sebeple inandigi yahut inanmadigi bizi zerre ilgilendirmiyor. ama ateistlerin de buyuk bolumu islam'i dillerine pelesenk etmisler, el kaide cikiyor ortaya islam kötü deniliyor, ışid cikiyor islam kotu deniliyor. bu orgutlerin cikis sebebi zaten islami kotulemek adina degil mi?

simdi ateist bir orgut ciksa, camileri sinagoglari kiliseleri bombalasa, ateistlerin geneline savas mi ilan edecegiz? kucuk bir grubun faaliyetlerini tum ateistlere mi fatura edecegiz?

ote yandan el kaide'nin islamla alakasi ne, ışid'İn islamla alakasi ne, el nusra'nin islamla alakasi ne? her kendine islam savascisi cihad bilmemnesi diyenin sozel ifadesini dogru mu kabul edelim? bu durumda her canli yayina cikip "ben ucuyorum, sahitlerim var" diyen uçan adam sabri'yi karsimiza alip "ok.tmm. ucuyorsun sen. haklisin." dememiz icap etmez mi?

bi uzak durun islamdan ya. sen islami kotuledikce islam daha cok kotulensin diye senden cesaretle daha ne gruplar cikar ortaya. cunku adamlarin her istedigini harfiyen yerine getiriyorsun zaten, o kitlenin istedigi bir musterisin. uzak dur sen islamdan, inanmamazligina devam et, hayat bir tesadufler zinciri masalini oku cevrendekilere uyumadan once ama islamdan uzak dur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol