22 aralık 2016 ışid'in askerlerimizi yakması

sengreal
ağır konuşacağım için kusura bakmayın ;

son 1 saattir facebook , youtube v.b. mecralardaki yavaşlamanın sebebini merak ediyordum , tabi haber sitelerinde de olağanüstü bi durum yoktu ve " ulan yine bi yerler patladı kesin , o yüzden yavaşlama var" v.b. kara düşünceler beynimi yemeye başlamıştı ki yurt dışında yaşayan bi arkadaşımın paylaştığı linki görene kadar ..

siz suriyeli savaştan kaçan piçleri alın , ülkeye doldurun , yedirin , içirin , giydirin bide üstüne maaş bağlayın sonra o piçlerin kaçtıkları topraklara benim kanımı , canımı , yan komşumun evladını , yiğenimin nişanlısını , kuzenimin eşini , v.b. hepimizin bişeyleri olan Mehmetciği o topraklara sokun .. Askerimiz kaçıralı kaç gün oldu , iki satır haberden öteye gidemedi , bizim muhteşem istihparatımız bulamadı , belki de aramadı ..şimdi geldiğimiz noktada yakılan 2 tane babayiğit .. ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN ..

not 1 : - yayın yasağı getirince bizim yüreğimize kor düşmeyeceğini düşünen şerefsizler , bizim yüreğimiz o askerlerimiz orada olduğu her an yanmakta , yasakçı zihniyete bi son verin artık .

not 2 : (bkz: independence) isimli yazar ve sözlük kurucusu şeysi , ilk entry de ne demek istediğini benim küçük beynim almadı açıkla lütfen .. dur hatta senin cümleni kopyalayayım "bastan belirteyim, bunu bir yasaklama olarak algilamamanizi rica ediyorum ancak konuya iliskin gorsel goruntu(video, fotograf, vs.) yayinlamak kesinlikle yasaktir. " ne demek ? hayırdır ? yayın yasağı buradadamı geçerli ? nedir bu cümlede anlatmak istediğin ? burada da bilgi denen şey olduğu gibi paylaşılamayacaksa nerde kaldı "özgür düşence platformu " ? sen entry ne bu cümleyle başlayınca yandaş medya ile aranda ne fark kaldı ?

edit : sinirden sağlıklı düşünemiyorum, yazdıklarımda muhtemelen imla hatası , anlam kayması , devrik cümleler mevcut onlarında Allah belasını versin ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol