ateizm

independence
tanri katindaki mutfak bireyin tercihine yonelik calismadigindan olsa gerek, her cennetlik kula ayni imtiyazlarin tanidigi soylenir. aksi durumda bana huri varda selma yenge gibi muhterem ve dini butun bir teyzeye neden nuri yok seklinde sorular da akla gelebilir, gelmesin.

ayrica yaratici guzellik yapip herkesi fora bismillah cennetine alacaksa o zaman dunyanin ne anlami kaldi? insan yaratilir, laaap diye cennete yerlestirilir. cunku cennet dedigimiz yer zaten kredi ve yurtlar kurumu, kafasina gore dileyen giriyor.

ha bir de sen yaraticina ibadet etmeyeceksen neden varsin o halde? yaraticinin senin ibadetine ihtiyaci yok ama belki hosuna gidiyor? misal ben de kedi besliyorum, kedi yasamak icin varligini surdurebilmek icin bana muhtac ama benim kendisinin hicbir seyine zerre ihtiyacim yokken gelip kafasini kafama gommesine ve mirlamasina hicbir seyi degismem. belki de bizler de tanrinin kedileriyiz ve her bir rekat namazimiz tanriya bizim mirlamamiz gibi geliyor.

sahur sahur daha ne kadar sacmalayabiliriz bu konu uzerine onu hic bilmiyorum.

edit: yukaridaki entry olmamasi gereken ifadeler kullanilmasi sebebi ile silindi, bu entry de anlamini yitirdi dogal olarak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol