bilgi sözlük

faten
hayatimin en guzel.. hayatimin en kotu..hayatimin en asik..hayatimin en karamsar.. hayatimin en issiz..hayatimin en eglenceli.. hayatimin en dolu..

kisacasi hayatimda pek cok ani yasadigim yer.. geriye donup baktigimda yasanan onca seye ragmen kizamiyorum da.. yasanan yasandi, geriye bakip guzel hatiralari anmali diyorum, cunku giden gidiyor, gittigiyle kaliyor.. kalan yeni bir hayata basliyor, alisiyor.. para, pul, mal, mulk hicbirinin anlami kalmiyor sonra..dostluklar bittikten sonra hicbirinin anlami kalmiyor.

buraya ilk yazmaya basladigimda sozluk kavramina yeni asina olmus bir avuc kisiydik. bulent, ben, ahmet.. bir avuc kisiydik. birbirimizi bilirdik.

bayaga surdu.. belki 1-2 sene..
sozlugun en eglenceli zamanlariydi. herkesin birbirini tanidigi, numaralarin birbirinde oldugu, zirt diye bulusmalarin oldugu, sabaha kadar muhabbetin surdugu, geyigin dibini kadehin dibiyle birlikte gordugumuz, taksim bulusmasi ayagina zirt pirt bulusup ictigimiz, kimin evi musaitse bir telefonla butun sozlugu oraya yigdigi..

ev kirasi, telefon faturasi, dogalgaz zammi gibi konulari s2mize takmadigimiz guzel gunlerdi..

sonra ayran icmedik ama ayri dustuk. ıbnelikler yapildi. kuslukler oldu.kavgalar edildi. gecmiste cok can sikan mevzular da olsa da sakin kafayla donup bakinca hala guzel hatirliyorum burayi.

cocuklugumun gectigi parki gorunce hissettigim ne duygu varsa hissediyorum buraya bakinca. yalanciyi independence siksin. buyuk yemin bak.

burada asik da oldum ask acisi da cektim. sevdim de sevistim de. sabahladik da gunlerce hic tanimadigimiz kisilerle hic bilmedigimiz yerlerde.

sonra buyuduk bok var gibi. daha ciddi mesgaleler sardi basimizi. pozisyonlar.. terfiler daha onemli hale geldi.. benim icin degil lan genel olarak.. yoksa ben hala koy gotune rahvan gitsin modundayim. takim elbise giyince adam mi olacagim mk?

bu ne sacmalamis lan diyenlerinizi bi kenara koyarsak beni gorup vay be ne kadar zaman gecmis diyeniniz olduysa kotu haberlerim var : yaslandik mk..

son lafim da independenceye..
topsun olm..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol