yazarların kaliteli başlıklara itibar etmemesi

gitaraskisi
merak ettiğim ya da çalışmam gereken bir konuyu kitaplarımda, notlarımda bulamadığımda internette arıyorum ve sözlükte buluyorum. bilgi içerikli entry girmenin elzem olduğu çok açık bu yüzden elimden geldiğince bilgi içerikli entry girmeye çalışıyorum. ancak diğer tüm sosyal medya unsurları gibi sözlüklerin de amacına uygun kullanılmaması kaliteyi oldukça düşürdü.

üzüldüğüm nokta bilgi içerikli entrylerin, goygoy amaçlı entryler arttıkça değerini yitirmesi. sözlükleri twitter'a (twitter'ın da amacına uygun kullanılmadığını düşünüyorum.) çeviren güruhun bir şekilde etkinliği azaltılmazsa yarın öbür gün somut kaynaklarda aradığını bulamayan insanlar sözlüklere yönelmek yerine yeni alternatifler arayacak. yazarların bilgi verme amacı gütmeyen başlıklara yönelmesi ise uzun vadede sözlüğü çöplüğe çevirecektir.

sözlük moderasyonlarının ne kadar görüntülenme o kadar para mantığıyla hareket etmemesi gerekir (yakın zamanda bu yüzden kendini yiyen bir sözlük biliyorum). fazla uzatmak istemiyorum kısacası moderasyonun entry kalitesi ve yazar alımı konusunda seçici olması gerekli.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol