bilgi sözlük'ün diğer sözlüklerden farkı

independence
hani bir laf vardir "karga yavrusunu severken kuzum der" gibi bir sey. o turde bir anlatim olmamasini isterdim ama ona yakin olacak sanki, neyse.

oncelikle bilgi sozluk'te gozleriniz troll aramasin cunku yok, en son deneme sabah 04:30 sularinda yasandi ve bitti gitti.

bilgi sozluk'te goz gore gore aleni sekilde teror sempatizanligi yapilmaz, yapilamaz. bunu siyasete baglamayin kesinlikle, her tur siyasi fikre saygiliyiz sonuna kadar ama terore cok uzagiz.

bilgi sozluk'te yonetim yazarlar uzerinde asiri bir baski asla kurmaz. yazarlarin taleplerini kesinlikle gormezden gelmez, top benim oynatmiyorum demez.

bilgi sozluk'te yazarlarin degerleri bilinir ve ona gore davranilir. burasi benim, begenmiyorsan git denmez. yazarlari yoksa bilgi sozluk de yok, bizler bunun fazlasi ile bilincindeyiz 12 senedir.

entryleriniz ancak mahkeme karari ile silinebilir. x firmanin ticari bilmemnesi zedeleniyor bahanesi ile silinmez.

mumkun mertebe reklamsiz kalmaya calisacagiz senelerdir oldugu gibi. bilgi sözlük bağış sistemi zaten bu yuzden kuruldu.

bilgi sozluk'te ne nefret soylemi vardir ne de dusman askerine bile edilmeyecek hakaretler kufurler. naif bir ortamda oldugunuzu bilmenizi isteriz.

son olarak bilgi sozluk'te yazarlara deger verilir, onlara ticari meta gozu ile bakilmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol