smallville

independence
cnbc e’nin internet sitesinde $u $ekilde detaylandirilmi$ ve anlatilmi$ dizi.

---------------------------*---------------------

smallville, izleyecileri clark kent’in 16 yasinda olup liseye yeni basladigi ancak guclerinden ya da kim oldugundan habersiz oldugu zamanlara goturuyor. ilk ask, okul ve gelecek gibi normal sorunlar yasayan bu genc adamin kaderinde yazili olan super kahramana donusme surecine sahitlik edecegiz.
hikaye, 1989 yilinda kansas’ta kucuk ve sirin bir kasaba olan smallville’de basliyor. her sey kasabaya olum sacan bir meteor yagmuruyla degisir. bu olayin ustunden gecen 14 yil, kasaba sakinlerinde kapanmayacak yaralar birakmistir ve meteorun biraktigi radyoaktif etkiler hic de dogal olmayan olaylara neden olmustur.

clark kent-
clark kent, kucuk bir cocukken dunya’ya zorunlu inis yapan genc bir uzaylidir. bir takim ozel gucleri ortaya cikana kadar, ailesiyle kent ciftligi’nde basit bir hayat surmustur.

lana lang-
clark’in kalbini calan lana lang’in anne babasi, meteor yagmurunda olmuslerdi. bakimini teyzesi nell’in ustlendigi lana, kahve dukkani talon’da calismaya baslar.

lex luthor-
azimli ve kurnaz lex luthor, clark’in en yakin arkadaslarindan biri. babasi lionel’in smallville’deki suni gubre fabrikasini isletiyor.

chloe sullivan-
clark’in arkadasi chloe, lise gazetesi torch’un bas editoru. chloe, clark’a karsi guclu duygular beslemektedir.

pete ross-
clark’in en yakin arkadasi olan pete, sonuna kadar sadik bir arkadas. ozellikle de cok az kisinin bildigi clark’in sirrini ogrendiginde bunu kanitliyor.

jonathan kent-
clark’in babasi jonathan, kendisini ailesi ve kasaba icin en iyisi olduguna inandigini yapmaya adamis bir ciftci.

martha kent-
clark’in hayatlarina girisini mucizevi bir hediye olarak goren martha, hayatini ailesine karsi besledigi sevgi etrafinda yasiyor.

------------------------*------------------------

http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-smallville.asp
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol