ekmeleddin ihsanoğlu

independence
$imdi $oyle bir gercek var;

bu ki$iyi turkiye’de taniyan hemen hemen kimse yok.

bugune kadar pek cok gorevde bulunmu$ ve sanirim bunlari da basari ile yerine getirmis. dun vermis oldugu mal beyanina gore bir hayli de varlikli bir kisi. iste tum bildiklerimiz bunlar.

secimlere kaldi bir ay. turk halki malumunuz okumayi yazmayi arastirmayi pek sevmez. ekmeleddin ihsanoglu hakkinda kim ne soylerse halkin anlayacagi ve inanacagi bilgi o olacaktir. ihsanoglu hakkinda bir ay boyunca milyon ayri agizdan milyon ayri soz soylenecektir ve bilgi kirliliginin onune gecmek mumkun olmayacaktir.

en ba$ hata burada zaten;

turkiye cumhuriyeti’nin ba$ina gececek devlet ba$kani adayi cikartiyorsun ancak o gune kadar bu aday hakkinda bilgi sahibi olan kimse yok. dolayisi ile maca kafadan 3-0 maglup ba$liyorsun. bir ayda nasil tanitacaksin adayini tum turkiye’ye ve bunu nasil eksiksiz ve yalin bilgilerle yapacaksin? sosyal medya diye bir $ey var, gazete okumayan adam twitter okuyor. twitter’da yarin birisi "ihsanoglu aslinda seriatcidir" yazsa sirf bu yaziyi ayni gun 10 bin kisi belki de daha fazla kisi okur ve onlar da bunu reel bilgi olarak gorup cevrelerine yayarlar. al sana cig gibi buyuyen bir fake haber. nasil engelleyeceksin?

ulke insaninin tanimadigi birisini ulkenin ba$ina gecirmeye calisiyorsun, hem de bir ayda. allah kolaylik versin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol