v for vendetta

independence
#1030270

salagim ben, bariz salagim.

film 2005 yapimi, sene olmu$ 2013 ben daha yeni izliyorum. daha once de yazmi$im, neymi$ efendim ismi sebebi ile izlemiyormu$um da itici gelmi$ de bilmemne. zannedersin filmi nikahlayip koynuma alicam, tey allahim.

8 senedir bu filmi nasil izlemedigimin muhasebesini yapmaya kalksam kendimden nefret edicem, yapmiyorum o sebeple.

filme gelince, bugune kadar izledigim en etkileyici filmler arasinda top10 da cok rahatlikla yer alir. natalie portman kel kafasina ragmen dunyalar guzeliydi filmlde. hugo weaving’in yuzunu goremedik ama varligi yetti zaten. film tam bir ingiliz filmi ve kainat tarafindan ve tanrilar tarafindan da bilinir ve dile getirilir ki ingilizler film ve dizi konusunda rakip tanimazlar, tanimamalilar. ingiliz senaristler ve yonetmenler dogu$tan alinlarinda bir i$aret ile dogarlar zaten ve ileride bir ba$ka i$ yapmalari mumkun degildir.

filmin temasina gelince;

filmdeki $iddet elbette kabul edilemez ancak ya fikirler?

v’nin fikirleri, duunceleri saf ozgurluk ve adalet anlaminda cok $ey anlatiyor insana. ke$ke iceriginde $iddet olmaksizin da du$uncelerini pratige dokebilseydi.

ozetle hala ben gibi izlemeyen birileri varsa muhakkak izlesinler. du$unceleri ve fikirleri, ozgurluk ve adalet anlayi$lari farkli bir boyuta dogru meyledecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol