turkcell superonline fiber internet

independence
az once beni aradilar ve $u teklifte bulundular.

+ $u anda 99 lira oduyorsunuz ayda, bu rakami sadece 5 lira fazlala$tirip 105 liraya cikartiyoruz. bu durumda 50mbit olan hizinizi 100mbite cikartiyoruz.

- of supermi$.

+ adil kullanim hakki olan kotanizi da 250gb download kapasitesinden 100gb download kapasitesine indiriyoruz.

- ??

+ 100gb upload kotanizi da 50gb ye du$uruyoruz.

- ee?

+ sizin icin ozel bir firsat olarak hazirladik bu teklifimizi. iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.

- hasta misiniz siz? 250gb lik download hakkimi 100gb ye du$ureceksiniz ama hizimi 50mbit ten 100 mbite cikartacaksiniz. peki ben ne yapacagim o 100mbit hizla?

+ ama downloadinizi 100gbye dusuruyoruz?

- e tamam iste ben de onu diyorum, nasil i$ bu?

+ ama sizin icin cok karli bir teklif bu indy bey?

$imdi telefondaki arkada$ bunun gercekten iyi bir $ey oldugunu zannederek buyuk bir hevssle ve ne$eyle aradi beni onun farkindayim. farkinda oldugum bir diger $ey ise bu arkada$in bu terimlerle yakindan uzaktan alakali bir bilgisi olmadigi. ona demi$ler ki ara oku bu teklifi sesinde ne$eli olsun, o da aradi okudu ne$eli bir ses tonu ile ve gorevini yerine getirdi. ama dedim ya, download nedir upload nedir, bunlarin geni$ligi neden onemlidir bunlarla alakali zerre fikre sahip degil, sahip olsa zaten boyle bir $ey soylemezdi bana.

dolayisi ile bu teklif turkcell superonline’in yeni bir cakalligi. hizinizi tam iki katina cikartalim, 5 lira zam sokalim, ama download hakkinizi 250gb den 100 gb ye du$urelim. siradan bir internet kullanicisi da bilmez bu terimleri dogal olarak ve hizin iki katina ciktigini duydugu anda lapin gibi atlar teklife, bu da belli. yapilan i$lem cok $erefsizce yalniz, bunu eklemi$ olayim ki umarim okurlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol