ekşi sözlük

independence
uzulerek bugun geldigi noktayi payla$ayim sizlerle, ama gercekten uzulerek.

ba$lik: mustafa kemal atatürk

bugun yazilan bir kac entryden ozetler;

kendisine diktatördü diyenler dünyanın en büyük orospu çocuklarıdır. neden mi anlatayım...

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28554186

kendisine diktatordu diyenlere orospu cocugu diyenlerin anasini avradini sikeyim. sanki bir sen biliyon kufretmeyi. siktiriboktan bir arguman one sureceksin onu da kufretmeden yap amina kodugumun ibnesi.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28554319

başarısı, şöhreti ve karizmasıyla padişah olma şansı varken çok partili anayasal cumhuriyet rejimini getiren büyük lider. bazı beyinsiz orospu çocuklarının gözleri o kadar kararmış ki deli saçması yazılar yazıyorlar.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28554427

ve daha neler neler.

olm bari bu ba$lik altinda yapmasaydiniz bunu, bir de ke$ke anneniz e$iniz falan azicik degerli olsaydi sizler icin. bu yozluga bir de "ifade ozgurlugu" deniliyor ya, bana asil koyan taraf o.

ek$i sozluk’te ki ifade ozgurlugunun kendi goru$ume gore tam tanimini aktarayim ben de sizlere madem.

millet ozgurce anasina avradina kufurler yagdirsin, ozgurluk ismine kanan insanlar tarafindan sayfalar nefes almaksizin bir bir dola$ilsin, sayfa gosterim sayisi ayyuka ciksin ki ek$i sozluk’un cali$tigi reklam ajansi fahi$ fiyatlarla reklamlarini satabilsin, bunun da ismi demokrasi olsun ifade ozgurlugu olsun.

bizim de ailemiz kimi ek$i sozluk yazarlarinin aileleri kadar degersiz olsaydi ve bu tur yazilara musamaha gosterseydik bugun ikinci bir ek$i sozluk’tuk, paraya da para demiyorduk. $ukur ki haysiyetimiz henuz para ile olculebilecek duruma gelmedi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol