kadınları anlamak

ahuramazda
mesele şu ki,kadınları anlayamamak ancak erkek bakış açısına mahsus bir sorundur.


bir kadının bir erkeği bir duruma ikna etmesi ya da vaz geçirmesi,diyelim,beş dakika sürebilir mesela,ama karşısında kendi hemcinsi varsa,tüm tuzaklarını,tüm numaralarını,tüm handikaplarını o hemcinsi,kendinden dolayı çok iyi bildiği için işi zordur.

kadın kadını çok iyi anlar,çünkü vücudundan,ikinci bir insan çıkartabilen tuhaf yaratıklarız biz.hayatımızın en az bir döneminde,tüm vücut organlarımızı ikiyle çarparak elde edilecek sayıda organlar taşırız içimizde,karnımızın oralarda.ileride kadın ya da erkek olacak taze körpe bedenler oluşur içimizde.hepimiz,bir kadının karnında yaşama başlarız,onun kanıyla hayat buluruz.bir kadının memesinden akar içimize ilk sıcaklık.ilk yaşam enerjisi.


mesele şu ki,kadınları anlayabilmek için bir kez olsun içinde bir başka insanı taşımış olmak gereklidir belki de.ya da taşıyabilme rezervine sahip olabilmek gereklidir.o rezervlerin salgıladığı hormonları bir kez tatmak gereklidir.

hayata bir kadın rahminde tohumlanıp,bir kadın memesinden akan sütle çiçeklenmiş olmalarına rağmen,ne tuhaf bir ironidir erkeklerin kadınları anlayamaması.ve dahi,hiç bir zaman anlayabilmelerine olanak olmadığını da idrak edememesi.



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol