kürt sorunu

rumuz pilis tiray egen
bu pkk’nın basına nedense pek yansımayan bir kaç yüzü var. müslüman, ermeni, hristiyan vs. gruplaşmaları var kendi içinde. yani hangi kürdü ne kadar savunuyo lan bunlar? türk’ü devletin savunmadığı gibi, pkk ve bdp’nin de kürd’ü savunmadığı besbelli. yani silahlı veya silahsız siyaset yapan her kesim yalancı.

eğer bir kürt isen ve gerçekten ana dilinle eğitim, kültürünü yaşatma vs. şeyler istiyorsan, o güneydoğu da ki topraklar zaten senin. silaha harcayacağın parayla istanbul’da bir ali ağaoğlu neyse sende orda o olabilirsin. ama işine gelir mi ağaların, aşiretlerin? gelmez tabi.

barış diyoruz iki tarafta elinde kanla geziniyor, masaya oturan yok!

kim niye istemiyor bu durumu belli değil mi? hala anlayamadın mı? zeka gerektirmiyo pek anlamak için. zihinsel olarak engelli değilsen anlarsın muhakkak...

kimse kızmasın ama, akp’ye oy veren %50 salak, diğer %50 salakoğlu salak...

niye mi salak oğlu salak? ulan onlardan akıllıysan, onların desteklediği adamlar ne arıyo devletin başında? demek ki sen onlardan bile salaksın. ben de buna dahilim...

not: bana kimse kürt’lüğü türk’lüğü anlatmasın boşuna, biliyorum merak etmeyin... iki tarafı da bilmek diye bi şey var gerçekten!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol