midyat ta koruculara pusu

benduruyorumsebagitti
mardin ilçesi midyat’ta meydana gelen terör olayı.

yeni konseptimiz gereği kimseyi kınamıyoruz. birileri ellerine silah alıp terör örgütü kurmuşsa, yıllarca kadın,çocuk-asker,polis ayırt etmeden vurmuş, sağda solda bombalar patlatmışsa bir durun,

sorun bi:neden yaptın evladım?

ah canım sen de cansın. şimdi birileri sana kaka terörist diyecek, kınayacak seni. insan kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını da yazacaklar bu utanmazlar.

oysa sen kendini ifade etmeye çalışan, zavallı bir insansın, yazık sana. seninki de can ama nihayetinde.

bazıları ağzını bozacak. sen kan döküyor evlatları anne-babasından ayırıyorsun ama ağzına kurban olurum senin, hiç küfrettiğini görmedik şeker şey.

anasının kuzusu daha ne baskınlar, daha ne bombalar bekliyoruz senden, bir bilsen.

ay adın da kürdistan işçi partisi ve sosyalizmi bangır bangır bağırıyorsun ama duymuyor bazı şekerler. oysa ne kutsaldır sosyalizm adına insanları katletmek.

işte böyle şekerim, sana karşı ağzını bozup o kaka lafları edenler var ya, çok terbiyesizler canım, ağızlarına biber sürmek lazım onların. ayy yok olmaz o, acaba onları da gayet anlaşılır bir hareketle şöyle bombalasan, mermilerini boşaltsan üzerlerine falan. belki üstümüzden bir kuş geçer de tepemize kakasını yapar, belki barış gelir, halklar kardeş olur, elele tutuşuruz falan... ne dersin?

ay ne faşo dallama bunlar canııımm evet kesin sapık bunlar, artı hayvanlar. ay siz de bir terör örgütü kurup insanları öldürün, meydanlarda bomba patlatın, otobüslere molotof atın ne bileyim işte demokratik bir şekilde tepkinizi gösterin. en azından taş atın polise falan, işyerlerini kırıp dökün.

ne ayıp şeylersiniz siz. küfürcüler sizi. zaten siz sosyalizm, demokrasi, barış nedir bilmezsiniz. ancak küfür edersiniz. bakın adamlar demokratik tepkilerini ne güzel gösteriyorlar.

taaam mı canıms. hadi öptüm. kib. hatta aeo, ay inanmıyorsan da sorun değil işte. bye.

edit: ağır ironi içerir, söylemeye gerek var mıdır?
entryde bahsedilen olayla ilgili entry ve benzer entrylerde kendisini gösteren "bağcıyı dövme" tekniği kullanılmıştır, geyiktir. vezni, felan filantün filan fülantün folen falan filan’dır. sanırım yanee.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol