yaran houston diyalogları

orqn
bir ex-yazarın sözlük hesabının kapatılması üzerine;

uçan yazar; haydeee. wats hepınd gülüm?? neyimi sevmedin?

orqn; sevip sevmeme meselesi değil bu. formattan bihabersin. yeni bir nick alıp, akıllı ol butonunu yalayıp yutarak tekrar gelebilirsin, ama bu şekilde mümkün değil.

uçan yazar; ne demek ya? sen beni sildin mi şimdi?

orqn; uçtun bile. kimse görmüyor yazdıklarını.

uçan yazar; sen kimsin peki. uyarmadan ucuruyosun?

orqn; 20 tane düzgün entry yazıp bir tane format dışı entry yazsaydın uyarırdım. yazdıklarının hiçbirinin bilgi sözlük formatıyla alakası yok. uzatma, illa bu sözlükte yazmak istiyorsan önce yazılanları bir oku, sonra yeni bir nick al öyle gel.

uçan yazar; bana bak ayarın bozulmus senin, teknik servis gonderebilirim. benmle uzatma bilmemne vs konusamazsın. bulent ısrarla gel dedigi icin geldim ben sozluge bi kac saat once. sen uyarmadan silemezsin. sende işini ogren gel. o entryleri geri getireceksin. ben senin turevlerini cok iyi tanıyorum. sanki hic sozlukte yazmadık. hic mod olmadık. adam gibi yap işini. bi kadınla da nasıl konusacagını ogren gel. hadi evladım. zekasından suphe ettiiğim.

orqn; peki.

uçan yazar; sen simdi 24 saati bile dolmamış bir yazara bu saçma sapan tavrı ve hata niki altına yazdıgın seviyesiz tehditi (birazdan ucurucam etrylerini eline verip) vs commentlarını sozlugun sahibine acıkla bakalım.ustelik kendisinin ricasını kırmayarak gelmişken. kraldan cok kralcısınız. sizin gibi ergenlere deli oluyorum.bide inciyi fln begenmezsiniz de. fake aristokratlar entel adamlar sizi. su klavyeyi kafanda parcalasam doymam suanda!! peki dio birde . kıt.

orqn; çok haklısınız. her söylediğinize katılıyorum.

uçan yazar; ozur dileyip hesabımı ve entrylerimi geri vermeni bekliyorum.

orqn; beklemeye devam edin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol