30 temmuz 2011 bilgi sözlük kadıköy çıkarması

mutant
gecenin muhteşem geçeceği goshenit’in biberr cafenin her bir yanına bilgi sözlük yazılı kağıtlar yapıştırmasından belliydi. bu uygulama bildiğim kadarıyla ilk oldu. ellerine, fikrine sağlık. goshenit’in yaptığı diğer bir süprizde cevizlerdi.ceviz kabuğuna saklanmış prezervatifler ceviz yemek için sazanlık yapan arkadaşlara bir süpriz oldu. ama masamızdaki bir arkadaşın söylediğine göre o klasik prezervatif modellerinin devri kapanmış!
masada muhabbet kıvamlı bir şekilde ilerlerken kapından siyahlar içinde bir abla girdi. nicki oksit’miş. ilk başta korktum, az buçuk tırstım. sonra gözüme o dövme çarptı. ablanın göğsünde bir dövme vardı. giydiği elbisenin kenarından dövmenin az buçuk parçası gözüküyordu. tabi bir yandan da insan merak ediyor acaba bu dövme nerede başlıyor ? devamında ne var? diye akılda hemen bir soru işareti oluştu. ama diğer yandan da yusuf yusuf durumu var. ilk gördüğümde abladan sağlam tırstım. ama tırsmam boşaymış bizleri görünce gülümsedi beni görünce değil tabi marionun arkadaşıymış, onu gördü gelip karşıma oturdu ve muhabbeti de oldukça hoştu.gece boyunca yüzünden gülücük eksik olmadı. hatta gecenin ilerleyen saatlerinde bana dövmesini bile gösterdi, hatta ilk bakışta görünmeyen diğer dövmelerinide gösterdi yok lan yok sandığınız gibi bişey olmadı.
mekanın evsahibi instrument çok fazla konuşmasada , yada konuşmuş olabilir ama ben masanın bir ucunda o bir ucunda olduğundan duymamışta olabilirim. bir ara şarkı söylerken yanımıza girip bizimle kaynaştı o kadar. evsahipliği için ve söylediği şarkı için kendisine teşekkür ederim.
sevgili kankalarım nys ve goshenit her daim olduğu gibi yine bol neşelilerdi. çakma ışın karacanın mekanına gittiğimizde bizler iyicene kıvama gelmiştik. içkileri getiren barmen goshenit’in üzerine tepsideki içkileri devirince barmene zıplayarak kafa atmak istemiştim. ama iyikide adama kafa atmamışım. adamın suçu yokmuş. bu arada hatun sağlam oynuyormuş. 2 eylüldeki kınama mutlaka gelmesi lazım abi. herkesi tekrardan öpüp sarıp sarmaladım arkadaşlar. bilgi sözlük iftar zirvesinde görüşmek üzere.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol