9 temmuz 2011 midye dolma zirvesi

mutant
zirvenin adında midye dolma zirvesi yazıyor olsada sizleri yanıltmasın. masaya 100 tane midye dolma söylenmiş olsada yediğimiz midye sayısı topu topu 5-6 tanedir. gerisine ne olduğu bir üst entryde açıklanmış. bir insan evladı içkili ortama gelipde ’’abi çok acıktım, en son dün öğlen yemek yedim, hadi çabuk midye söyleyelim’’ derse o adam 80 tane midyeyi de yer arkadaşım. afiyet bal şeker olsun.
evsahiplerimiz (bkz: mariomusunsen), (bkz: zerdust boabdil) ve (bkz: operada son cinayet) çok güzel bir ev sahipliği yaptılar. buradan tekrar teşekkür etmek isterim. ayrıca çalışmakta oldukları mekanın işletmeciside çok iyi bir insan. bir teşekkürde ona olsun. kısmetse bugün akşam tekrar mekana gidebiliriz.
zirvede yeni tanıştığım nick nicki nikince ile tanışmakta güzeldi. eğlenceli kafa dengi bir adammış.
gelelim zirvenin diğer ayrıntılarına. gece sonunda az kalsın sözlük kızlarımız oldukça medyatik olacaklardı, ama direkten döndüler diyebilir, ama allahtan umut kesilmez. bakarsınız şans bizim kızlarada güler. uzun yıllardan hayalini kurduğum rusya, ukrayna sevdamdan ise goshenit arkadaşın vermiş olduğu bilgiler sonucunda vazgeçtim. çok daha ucuz ve güzel ülkelerde varmış be abi dünyada.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol