pattaya

ozee
3000 tl gibi ortalama bir harcamayla bir hafta tatil yapılabilecek uzak doğu tatil yeri.

çok yakın arkadaşlarımdan gidenler oldu ve hayatlarının en güzel zamanlarını geçirdiklerini söyledilir. üstelik turla filan da gitmediler, internetten otellere filan baktılar sadece uçak biletini ayarladılar gerisini oraya gidince hallettiler. dönüş uçağında ağladık filan dediler de abartmayın lan deyip inanmadım.

en büyük maddi tutarı uçak biletinde, orada dolar çok değerli olduğundan 5 yıldızlı canavar gibi bir otelde 50-60 tl gibi bir tutarla kalabiliyormuşsunuz.

en büyük sorun devamlı deniz ürünü yiyorlarmış, envai balık çeşitleri, ahtopot, ıstakoz, istridye vb. lakin burger king, mc gibi yerler olduğundan buralar da açlıklarını gidermişler. bir sıkıntı da yerliler iyi ingilizce bilmiyorlarmış, artık vücut dili devreye girecek.

bir de evet beyler duymak istediğiniz nokta; harbiden kadın nüfusu erkek nüfusundan çok fazlaymış bu yüzden erkeklere rağbet fazla hatta aşırı, dünya tersine dönsedeki hayal gibiymiş.

şöyle ki; mekanlara kadınları damsız almıyorlar ve go go bar denilen takılması en uygun yerlere 2-3 erkek gidince hatunlar bariz size gelip teklif ediyorlarmış. tanıştığınız bir kadın sizden hoşlanırsa siz istemeyene kadar sizle vakit geçiriyormuş.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol