düşünceniz butonu

independence
oncelikle mogs ba$ligi altinda yazan #434529 id nolu entryi okumanizi oneririm.

sozlugu okurken birden kar$ila$tigim bu ba$lik ve entry aslinda bu fikrin belki de tamamen sadece yazmi$ olma amacli dahi olsa fikir babaligini yapmi$tir.kisacasi fikir bana ait degil onceden bunu belirtmekte fayda var.

bir zamandir hepimiz farkindayiz ki bilgi sozluk yonetim kadrosu ile alakali kimi ho$nutsuzluklar suregelmekte.eminim ki pek cok yazarimizin ortak sorunu kar$ilarinda bu ho$nutsuzluklari bildirecek bir muattap bulamamaktir.aslinda houston araciligi ile bana her $ekilde ula$abilmenize ragmen nedendir bilinmez yazarlarimiz tarafindan yonetim kadrosu ile alakali durumlarda bu secenek gozardi edilmektedir.

bilgi sozluk yonetiminin $effafla$masi ve sozluk icerisinde yazarlarimizin daha cok soz sahibi olabilmeleri adina bugun bir ilki daha gercekle$tirdik.

du$unceniz butonu!

bu buton ne i$e yarar?

yonetim kadrosunda bulunan arkada$larimiz ile alakali du$uncelerinizi, $ikayetlerinizi ve ovgulerinizi bu buton sayesinde ozgurce yazabileceksiniz.

peki bunu okuyan yonetici bana kil gitmez mi arkada$im?

gitmez.zira yonetim kadrosundan "ben haric" kimse bu butonlarda yazili olan hicbir yaziyi okuyamayacak.

peki ama nasil rahat yazabiliriz ki? ya bir ba$ka okuyan bunu sirf yalakalik olsun diye bahsedilen yoneticiye bildirise? anan guzel mi senin?

evet guzel! ama diger yandan yazilarin altinda yazan ki$ilerin nicklerini de "ben de dahil olmak uzere" kimse goremeyecek.

e ben bu adama & kadina kilim.madem ki nickim de gozukmeyecek bu durumda ben sulaleden dalar uc saat sonra cikarim?

yava$ dal cik sacin ba$in dagilmasin! gerekli gordugum takdirde hic u$enmem yazarin kimligini veritabanindan tespit eder guzel bir ucurma seansi hazirlarim kendisine ait.

yani $ikayetimiz yahut ovgumuz, ne olursa olsun sozlugun huzurunu bozmadan sacma sapan entryler girmeden bu buton yardimi ile belirtebilecegiz oyle mi?

heh! aynen oyle i$te.

e supermi$?

demi$tim! evet super!

bu $ekilde sozluk yonetiminin de $ikayet edilebilecegi bir bolum sizilerin hizmetine sunulmu$tur.bokunu cikartmadan usul usul kullanalim ki bu ozelligin nimetlerinden faydalanabilelim.


edit:ayrica farkinda bile olmadan boyle bir fikre onculuk yaptigi icin brahma’ya da cok te$ekkur ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol