donnie darko

independence
oncelikle bu film imdb’de 8,3 luk bir reyting almi$.

http://us.imdb.com/title/tt0246578/

bu anlamda bir hikmet var bu filmde.

ba$lari cok anla$ilir degil, hatta denilebilir ki finaline degin bedeni saran bir merak yahut bir heyecan dalgasi yok.hani zaman yolculugu dedigin zaman bulutlarin icinden vinn diye cikan cilgin uzay gemilerine ali$mi$iz ya biz, duragan bir zaman yolculugu adrenalin pompalamiyor bunyeye.kaldi ki zaten zaman yolculugunun ismi durmadan geciyor olmasina ragmen kendisine denk gelemedik finale degin.

filme ayrilan butce ile sanirim ancak 20 ekim 2007 bilgi sozluk dort yasinda partisi’nin giderleri kar$ilanabilirdi, o da az icilirse.paraya biraz daha kiyip gorsellige daha cok ozen gostermi$ olsalardi en azindan o konuda yirtabilirlerdi ama yok i$te, bizim keloglan kele$oglan filmleri ile e$ bir butcede cekilmi$ film.

efectlere gelince, para yoksa efect de yok tabi, bu durumda da caddeden caddeye bisiklet kullanan cocuklardan daha babayigit bir efect bekleyemedim, bekleyemedigimle de gurur duydum.

son olarak anladigim $udur ki film izlenmesin, du$unulsun istemi$ olmalilar.bu durumda da insanin aklina "ke$ke kitap yazsaydiniz da onu okusaydik bari" demek geliyor haliyle.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol