disko kralı

laughter
önceki programın aksine oldukça güzel ve eğlenceli geçti. programın başında okan bayülgen’in itirafı olaya ne kadar hakim olduğunu ve insanları kandırmak yerine onlara yaraşır bir program yapma çabası içinde olduğunu açıklar nitelikteydi. bu konuda kendisini tebrik etmek gerekir. detaylara gelince;

hayko cepkin müthişti. hem canlı performansı hem de sohbeti programı sağlam bir yere taşıdı. geçen programda yapılamayan cevap hakkı bölümü de hayko cepkin’le yapıldı ve izlemeye değerdi. sonuçta herşeyi gülmek için yapmıyo bu adamlar, normal konulardan da konuşmak lazım.

medya canavarı bölümü çok iyi seçilmişti. özellikle bülent serttaş’lı bölümler... hakikaten gülmekten kırıldık.

ilerleyen saatlerde cenk ve erdem’in konuk olması çok iyiydi. video ve klip değerlendirmesi müthişti. ayrıca şunu farkettim ki okan bayülgen’in karşısına, kendini kasmayan, rahat konuklar çıktığında, o da çok rahat oluyor ve daha sıcak ve samimi bi sohbet dönüyor. ve buna takiben de biz seyirciler daha çok eğleniyoruz.

evet, herşey güzeldi, ama ihtiyar heyeti bölümünün de düzelmesi gerekiyor kanımca. zira zamanında televizyon makinası ve makina’ya da konuk olmuş aydın boysan sohbetiyle herkesi mest ederdi. ve o programlar en iyiler arasında yer alırdı. ancak ben şu iki programda aydın boysan’ın doğru düzgün, konuştuğunu görmedim. muhabbete uzak kalıyorlar ve biz de onların derin bilgilerinden ve ince esprilerinden uzak kalıyoruz. umarım, ihtiyar heyeti daha güzel bir yere oturtulur (konuşulanları duyacak ve rahatça konuşabilecek bir yere) ve canlarının sıkılması önlenir. (çünkü aydın boysan bir ara uykunuz geldi mi sorusuna; gelmedi ama gelecek, telgraf çekti diye cevap vermişti. bu da herşeyi anlatıyor kanımca)

sonuç olarak okan bayülgen’i tebrik etmek lazım. güzel iş çıkardı. ki bence disko kralı asıl bu hafta başladı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol