dandoldeyyus

independence
#980101

ya cidden saf ya da cidden hicbir $eyden haberi yok.

oncelikle ben ek$i sozluk’un genelini asla ele$tirmedim, ele$tirmem. yonetimin tutarsizligini, demokrasi adi altinda dine kitaba mustafa kemal ataturk’e soylenilenlerin kabul gordugu bir yer oldugundan siklikla bahsederim, bahsetmeye de devam edecegim.

ozgurluk denmi$.

e benim ba$ligimda bu entryi yazabilmek allahina kadar ozgurluk degildir de nedir? ek$i sozluk’te yahut x sozlukte bir birey 100 entry yazmi$sa ama bunun 90 ini kendi ba$ligina yazmi$sa, bu birey kabul gorur mu zannediliyor?

sozlukler bireylerin hayata baki$ acisini yansittiklari bir perde gibidir. bak hayat baki$ acisi diyorum, kendine baki$ acisi demiyorum. birisi illaki kendisi ile alakali bir $eyler yazacaksa bunun blogu var, gunlugu var, var oglu var. sozlukler herkesi ilgilendiren konularin yansitildigi ele alindigi konseptlerdir. $ahsin bizzatihi kendisi kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirirse zaten onu twitter dan takip eder, bloguna girer, adresini alir mektup atar ya da telefonunu alir hal hatir sorar. cehaletimizi laf sokayim derken elimize yuzumuze bula$tirmayalim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol