covid-19 aşısı

independence
(bkz: #1164809)

videoyu izledim, guzel bi abla, kendinden emin konusuyor, ses tonu mimikleri falan kendini izletiyor ancak benim mantigima uymadi.

videodaki aşmış kariyerdeki abla nano teknolojiden bahsediyor, boyle elinin uzerine bant yapistiracaksin oradan nano robotlar elinin icerisine girecek aşı ile birlikte, sonra istedigi zaman dna rna falan birakmayacak bunyede.

iyi de madem amac bu, bu kadar caba neden? o nano robotlari bir yerlerimize sokmak icin milyar olasilik var adamlarin ellerinde. hic olmadi mouse padlere surun o zimbirtiyi, ya da cep telefonlarina, ya da bilgisayarlara. ambalajlarini actigimiz anda her yerimiz nano olsun. neden bunca caba, neden bunca maliyet ve risk?

hadi dns yi rna yi hatta nano robot kardesleri de bi yana biraktim. amaclari ben gun icerisine ne yaptim, nerelere gittim, hangi yasal yahut gayri yasal konusmalari kimlerle yaptim, bu bilgilere mi erismek?

e ben cep telefonuma yukledigim onlarca app'de zaten her tur izni vermisim kendilerine. google mapsden bir navigasyon aciyorum, saat kacta nereden nereye saatte kac km hizla gidip nerelerde durakladigim ve o yerlerde ne kadar kaldigim vs her sey zaten belli. alayimiz takmisiz tasma misali boynumuza bu app'leri, ver allah ver dakika basi bilgi yolluyoruz adamlara.

misal google a gir, bir tencere yahut mutfak takimi arat, ardindan google adsense kullanan bir siteye gir bakalim karsina ne reklami cikacak? şak diye tencere reklami yahut mutfak reklami ile karsilacaksin. bu en basit ve en aleni ornegi. google internette seni adim adim izliyor.

bir yere yemeğe gidiyorsun ve işin bittikten iki saat sonra telefonuna yine google dan mesaj gelmiyor mu "şu restauranttaki deneyiminden memnun musun, puanlamak ister misin?" diye.

düşün ki saniyelerin dahi takipte. adamlar daha neye ugrassinlar?

ha donelim dna & rrna müdahale kismina. e bunu da maliyetsiz yapmanin ve geleneksellesmis yontemlerin icerisine entegre etmenin milyar ayri yolu var. neden sifirdan maliyet ve bunca risk ve bunca emek?

videodaki ablayi izlemek keyifli ama mantigimla ortusmedi. ha bi de su sorunun hala cevabi yok. bu adamlar moleküler düzeyde bizi bozmak istiyorlarsa bile amaclari ne? kendilerine hizmetkar yaratmak mi? beyine mudahale olmaksizin boyle bir seyin de gercekligi bana uymadi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol