çocukluk travmaları

karatahta
Köyde bağ evinde tarlayla meşgul olduğumuz dönemde akşam yemeğinde enginar vardı , bu arada ben sebzelere ve yemeklerini çok severim, lakin o gün yemek yeme isteğim hiç yoktu bizimkilerde seni köpekler kovalar diye tehdit edip salak saçma konuşuyorlardı lakin onların küçük kafalarının basmadığı bir şey oldu. Tehditlerine boyun eğmedim ve kovalasınlar dedim ve yemedim , artık bıkmışlardı benden ve daha fazla uğraş sergilemediler. Neyse çok uzatmayacağım ,
bilen bilir o tarz köy evlerinde tuvalet nereden baksan 30 metre evin dışarısında kalır.Gece kalktım tuvalete gideceğim
ve her yer zifiri karanlık, usulca gaz lambamı yaktım evin dışına çıktım köpeklerin sesi geliyor ama çok umursamamaya çaba gösteriyorum tam tuvalete yaklaşırken aşırı bir köpek havlaması oldu ve ben altıma sıçtım bütün gece ağladım.
o zamandır ne zaman enginar görsem içim yanar bazen gözlerim dolar aşırı sinirlenirim.

Yani olay şu ki ailelerimiz bizi salak yerine koymasından dolayı oluşur, ama sorun yok daha okuma bilmeyen okula bile gitmemiş çocuklardık biz düşünmezdik sadece bilinç altımıza en önemli dip notları yazardık.Yatağın altından öcü çıkacak derler akşam ufak bir deprem olur ve o çocuk asla tam bir birey olamaz. değerli yazar arkadaşlarım ve sevgili okurlar bu konuda biraz bilinçli olalım. Uzun bilimsel yazılar yazmaya gerek yok bu konu hakkında ama içimi döktüm galiba.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol