cia den işkence itirafi

elma sekeriiii
"olsun, onlar 12 eylül ekibinin o güzel marifetlerine ta$ çıkartamazlar" diye beni derin dü$üncelere gark ettiren ba$lık.

adamların yaptıkları po$et gecirmek ve insanlara boguluyormu$ hissiyatını tattırmaktır... oysaki 12 eylül ekibi insanları coca cola $i$esine oturtarak, cinsel organlarına elektrik verip insanları çıldırtma noktasına getirip, tutukluları yere yatırıp ayak tabanlarının, sopanın çarpma etkisinden dolayı patlayıp kan revan içinde kalıncaya kadar onlara i$kence etmeleri söz konusu iken cia’in yaptıkları pek de bu örnegin yanında güçlü duramıyor ne yazık ki... hele ki tutukluların her gün sil ba$tan bunları ya$amaları insanlık dramıdır.

insanları boylarından daha küçük hücrelere kapatmaları, günlerce
pis sular içinde yatırarak yaralarının enfeksiyon kapmasına; oldukları yerde ölmelerine seyirci kalmaları amerikan gizli te$kilatının yaptıklarıyla pek de uyumkar özellikler ta$ır aslında.

i$kence görenler psikolojik açıdan yıkılır ve bir daha da kolay kolay düzelemezler.güvercin ürkekliginde olurlar, en ufak bir sese bile korkarlar. öyle yıkarlar insanı i$te.

i$kence nerde olursa olsun,ne $ekilde olursa olsun bir insanlık suçudur. i$kenceci zihniyet en az hitler kadar despot cani ve bagı$lanamazdır.

cia böyke bir itirafı yaparak aslında amerikanın ne kadar küçük oldugunu, her ba$langıcın bir biti$i oldugunu gözler önüne sermi$tir.

osmanlı imparatorlugu 3 kıtaya yayılmı$ tam 600 yıllık bir efsaneydi, kim bilebilirdi ki bu ülkenin bir anda toz duman altında kalacagını;2-3 devletin müdahalesiyle ayagının kaydırılacagını... kim bilebilirdi ki?

seni de bekliyoruz amerika, seni de!!!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol