bilgi sözlük ün artık eski zevkini verememesi

pelagehatun
(bkz: zevk derken)

kişinin zevk anlayışıyla alakalı bir durumdur. kişi eğer hakkaten abkzlardan çok hoşlanıyorsa, abkzlerin düşünce balonu olarak kullanmak serbest olduğundan bu hakkını sonuna kadar kullanabilir. oha, swh, bu ne lan gibi kelimeleri de dilediğince ağzına sakız edebilir. bunda bir sakınca yoktur, ve böylece aldığı zevk katsayısı tavan yapar.

şöyle de olabilir. kişiye zevk veren şey okumaktır. incele butonuna tıklamaya bayılıyodur onun için ölüp bitiyodur ama ne zaman bir şey için tıklasa gördükleri şeyler ona yeterli gelmiyordur, incele butonunda her bir şey arayışında karşısına bir dünya bkz çıkıyordur işte o zaman zevk alamaz sözlükten. yanlış yerdedir.


kısacası şu ki; sözlükten beklentilerinizle doğru orantılı bir zevk aracıdır sözlük.zevk aracıdır evet sözlük, siz neyi istiyorsanız zevk aracı sizin için odur. isteyen masturbasyondan zevk alır, isteyen sözlükten zevk alır ya da almak ister, isteyen bok atmaktan, isteyen de ayar olsun derken zevki sadece seksle sınırlamaktan..

son olarak; sözlüğün eski zevki neydi ki bugün böyle değişen bir şeyler oldu? bir de sözlüğün en az eskisi kadar zevkli, harika, veregen olduğunu düşünenlerin ne zamandan beri sözlükte oldukları ve bu yorumu yapma ve ya savunma hakkını elde ettikleri gibi bir durum vardır o da başka bir başlığın konusudur.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol