bilgi sözlük canavari

le petit prince
sözlüğün seyir defterine ek:

hakkındaki rivayetler m.ö 3 yy.’da başlamakla birlikte, tabletten yapılmış sözlük kalıntılarından yola çıkılarak, o tarihten daha öncesinde de insanları korkuttuğu anlaşılmıştır.
tam olarak gören olmamakla birlikte, tabletlerde bu canavarin bol küfürlü mesajlarla birlikte, bkz olayında benzeri görülmemiş bir rekora imza attığı söylenceler arasında yer alır.
başlıklar arasında yaşayan bu canavar yüzyıllardır sözlük avcıları tarafından takip edilse de bir türlü yakalanamamakta, bu da binbir surat ve isimde olduğu gerçeğini güçlendirmektedir. yüzyıllardır imla, dil bilgisi ve seviye konularında insanları korkutan ve paniğe sevk eden bu canavar, çağımızda internet denen, her insan evladının parmağının ucuna kadar giden melun oluşum ile birlikte yeniden hortlamıştır. günümüzde bilgi sözlük bünyesinde olduğu söylenmekle birlikte, canavar hakkında hala kesin bulgulara ulaşılamamıştır.
görüldüğü takdirde üstüne taş atılmaması, cevap verilmemesi ve en yakın yetkiliye gidip koordinatlarının verilmesi caiz olup, fazla yaklaşmamanız salık verilir.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol