bilgi sözlük

matrax
3 yık önce ilk girdiğimde beni şaşırtan ve içine alan, sonrasında ben farkında olmadan bana birçok şey öğreten sanal öğretmenim.bir matrax vardı hani abkzın ne işe yaradığını bilmeyen.bir matrax vardı hani bir sözcüğün veya cümlenin gerçek manası dışındaki boyutlarını anında sezemeyen veya farklı bakış açılarıyla bilgi sözlükteki yazarları veya sosyal hayattaki arkadaşlarını şaşırtamayan. entrylerinde hatalar yapan, silinme olasılığı yüksek olan entryler giren, hatta bazen gereksiz yere bkz veren...
şimdi ise yine bir matrax var...belki hala öğreneceği çok şey olan...
ama az önce infosuna girip geçmişten bugüne kısa bir yolculuk yapan matrax ta farkında bilgi sözlüğün kendisine neler kattığından.
hani bir kitap okursunuz da karakterleri oyunculara veya arkadaşlarınıza benzeterek ilerlersiniz kimi zaman.işte artık huni delisidir diyorum bu çıkışı yapan...bu cevabı verse verse independence vermiştir diyorum...kah küçük bir çocuk,kah hikayenin tecrübeli dedektifi oluyor atacamadesert.ya elma şekerine ne demeli...o sevecen, güleç ve yardımsever tavrını her yerde ortaya koyuyor.kaldı ki, bunları ben, bu saydığım yazarların hiçbiriyle yüz yüze görüşme fırsatı bulamamış ben yazıyorum.
iyi ki varsın öğretmenim ve iyi ki varsınız sınıf arkadaşlarım...
işte böyle bir yerdir bilgi sözlük...değerini bilenlere kapısı her zaman açık olan...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol